Mε στόχο την υπέρβαση και την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ U19 που διεξάγεται στο Ηράκλειο θα παραταχθεί αποψε (20:30, ΕΡΤ2) η Εθνική ομάδα των Εφήβων απέναντι στις ΗΠΑ στο κλειστό «Δύο Αοράκια».

Το έργο της γαλανόλευκης είναι αρκετά δύσκολο απέναντι στους Αμερικανούς, ωστόσο η εμφάνιση της Παρασκευής δίνει αισιοδοξία στον Παπαθεοδώρου, που ελπίζει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος να βρεθεί σε ανάλογη μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκληση για την ομάδα του χαρακτήρισε τον αποψινό ημιτελικό ο Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής των ΗΠΑ, Σον Μίλερ. «Θα είναι πραγματικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Αντιμετωπίσαμε την Ελλάδα σε ένα φιλικό, όταν πρωτοήρθαμε στο Ηράκλειο.

 Είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στην τελευταία περίοδο περάσαμε μπροστά και νικήσαμε. Πιστεύω πως τώρα είμαστε καλύτερη ομάδα από τότε, αλλά αυτό ισχύει και για την ελληνική ομάδα. Θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι αυτή την ατμόσφαιρα. Θα είναι πολύ ωραία, μια σπουδαία πρόκληση για την ομάδα μου,» τόνισε ο Αμερικανός προπονητής.

Τα ζευγάρια

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ των Εφήβων, το οποίο φιλοξενείται στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχουν ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «4» (4/7)

ΗΠΑ-ΕΛΛΑΔΑ 20:30

Κροατία-Τουρκία

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (4/7)

ΘΕΣΕΙΣ 5-8

Καναδάς-Αυστραλία

Ιταλία-Ισπανία

ΘΕΣΕΙΣ 9-12

Αργεντινή-Αίγυπτος

Κορέα-Σερβία

ΘΕΣΕΙΣ 13-16

Δομινικανή Δημοκρατία-Τυνησία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης