Σε δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενερμπαχτσέ, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Κώστα Σλούκα.

Πιο συγκεκριμένα ο GM της τουρκικής ομάδας κλήθηκε να μιλήσει για τις φήμες που θέλουν τον Έλληνα διεθνή άσο να αποχωρεί το καλοκαίρι από τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, κάνοντας χρήση της σχετικής οψιόν που προβλέπει το συμβόλαιό του, χαρακτηρίζοντάς τις αβάσιμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι ότι δεν μπορώ να πω. Τώρα καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει ειδήσεις και εσείς επιθυμείτε να δίνετε πληροφορίες, αλλά πολλές δεν είναι αληθινές. Δεν εκπλήσσομαι από το ενδιαφέρον για τον Κώστα, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης, αλλά αυτή την στιγμή οι φήμες αυτές δεν έχουν βάση» ανέφερε για τον Σλούκα ο Γκεραρντίνι στην ιστοσελίδα «eurodevotion.com».

Αναφορικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την πρόσφατη δήλωσή του, ότι η Φενερμπαχτσέ αποτελεί προτεραιότητά του, επισήμανε: «Χωρίς αμφιβολία είναι η καλύτερη… ασίστ για τον σύλλογο. Από την άλλη, αυτή την στιγμή όλα τα κλαμπ προσπαθούν να υπολογίσουν τους… αριθμούς, λόγω της κατάστασης. Ωστόσο, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Θα πάρει αρκετές ημέρες να αξιολογήσουμε, αλλά σίγουρα η ομάδα αξιολογεί το μήνυμα του Ομπράντοβιτς».

Τέλος κληθείς να μιλήσει για το αν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με τον Μεσίνα στην Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στη δουλειά του Χρήστου Σταυρόπουλου στον ιταλικό σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορώ να πω ότι δουλεύοντας για τρία χρόνια μαζί με τον Μεσίνα στην Τρεβίζο είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Τώρα, στο Μιλάνο τα οργανώνει όλα πολύ προσεκτικά και είναι μαζί του ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Έχω δουλέψει με τον Μεσίνα, τον Ντ’ Αντόνι, τον Ομπράντοβιτς, τον Μπλατ… Έτσι, έχει πολλές πιθανότητες να επιτύχεις, αλλά και να μάθεις πάρα πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης