Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στην εκπομπή «Pick n’ Roll» της Cosmote TV ήταν ο πρώην διεθνής παίκτης και επί σειράς ετών τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Νίκος Φιλίππου, ο οποίος, μιλώντας για τις εκλογές στην ΕΟΚ, τόνισε ότι δεν πρόκειται να… πουλήσει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

«Είναι ένα παιδί του χώρου (σ.σ.: αναφερόταν στον Παναγιώτη Φασούλα), έχει όλα τα προσόντα να διεκδικήσει και να πάρει αυτό που του αναλογεί από τον χώρο. Εγώ κρατάω μια στάση όχι απόστασης, σκεπτικισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτον αυτό που φοβάμαι, και δεν ξέρω αν θα το αποφύγουμε στο τέλος, είναι το ξεκατίνιασμα. Δεν το θέλω αυτό καθόλου. Δεύτερον εγώ είμαι παιδί της Ομοσπονδίας από τότε που ξεκίνησα κι έχω μια μεγάλη πορεία μέσα στον χώρο. Είμαι σαν χαρακτήρας τέτοιος, κι έχω μάθει, να μην πουλάω ανθρώπους.

Εγώ το λέω σε σχέση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, δεν μπορώ να τον πουλήσω. Δεν λέω ότι τον πουλάνε οι άλλοι, αλλά δεν έχουν την ίδια πορεία. Εγώ ήμουν είκοσι (20) χρόνια.

Το χέρι που με ταΐζει, και δεν το λέω οικονομικά, δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη. Έχουν γίνει πολλά λάθη, απ’ όλους. Αυτό που λέω και στα παιδιά μου είναι να μάθουν να φταίνε, γιατί αν φταις στην αποτυχία, έχεις και μερίδιο στην επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν κάποιοι πόλοι, είναι μέσα κι ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος έχει αφήσει το αποτύπωμά του στον χώρο. Με προσέγγισε κι εμένα με τρόπο που με εντυπωσίασε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης