Ο προημιτελικός του Ευρωμπάσκετ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία (19:30, ΑΝΤ-1, ΟΤΕ Sport 4) θα κρίνει την πορεία της «επίσημης αγαπημένης» στο φετινό τουρνουά. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα κάνει τεράστιο βήμα, καθώς θα φτάσει στην τελική τετράδα και θα απέχει μία νίκη από το βάθρο και δύο από την κορυφή, ενώ αντίθετα, θα παλέψει για τον ελάχιστο στόχο της συμμετοχής σε ένα από τα τρία Προολυμπιακά Τουρνουά.

Οι Ισπανοί αποτελούν τον κακό δαίμονα για την Εθνική, ωστόσο θα παραταχθούν λαβωμένοι, καθώς θα παίξουν χωρίς τους Μαρκ Γκασόλ, Ναβάρο, Καλντερόν, Ρούμπιο και Ιμπάκα, ενώ υπάρχουν και προβλήματα με τους Πάου Γκασόλ, Γιουλ, Ρίμπας και Ρούντι. Οι τέσσερις τελευταίοι θα αγωνιστούν ωστόσο υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η Εθνική ξεπεράσει τους «φούριας ρόχας» θα παίξει την Πέμπτη στις 22:00 απέναντι στο νικητή του Γαλλία-Λετονία. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα περιοριστεί σε μία θέση από την πέμπτη έως την όγδοη και την Πέμπτη στις 17:00 θα δώσει τον πρώτο αγώνα κατάταξης με τον ηττημένο του Γαλλία-Λετονία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης