Στον Σέιν Λάρκιν κατέληξε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Ευρωλίγκας για τον Νοέμβριο. Ο Αμερικανός γκαρντ της Αναντολού Εφές είχε μέσο όρο 26,2 πόντους, 4,4 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα κατά τη διάρκεια του ενδέκατου μήνα του 2019.

Η μεγαλύτερη στιγμή του αδιαμφισβήτητα ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής την περασμένη Παρασκευή (29/11), όταν σημείωσε 49 πόντους, κάνοντας ρεκόρ καριέρας και διοργάνωσης στην εντός έδρας νίκη της Εφές, με 104-75, επί της Μπάγερν Μονάχου. Το ίδιο βράδυ, ο Λάρκιν ισοφάρισε το ρεκόρ εύστοχων τριπόντων με 10! Μάλιστα, ο Λάρκιν συγκέντρωσε 53 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε αυτό το παιχνίδι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος, ύψους 1.83 γκαρντ πέτυχε 131 πόντους και συγκέντρωσε συνολικά 154 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης μέσα στον Νοέμβριο, νούμερα που δεν έχουν καταγραφεί ποτέ ξανά στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Η Αναντολού Εφές πέτυχε 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη διοργάνωση εντός του Νοεμβρίου, χάρη στις οποίες η ομάδα της Κωνσταντινούπολης υποδέχθηκε τον Δεκέμβριο ως μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 9 νίκες – 2 ήττες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης