Η στιγμή που περίμεναν οι Eυρωπαίοι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» έφτασε… Ο λόγος φυσικά για το φάιναλ φορ της Euroleague, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Παρασκευή στη Βιτόρια με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών.

Οι τέσσερις φιναλίστ, που δεν είναι άλλες από τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είναι φυσικό, είναι αποφασισμένες να υπερβάλλουν εαυτούς, προκειμένου να κλείσουν θέση για τον τελικό της Κυριακής, όπου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δύο ομάδες της Τουρκίας και ως εκ τούτου το μπάσκετ της γειτονικής χώρας θα έχει σίγουρα εκπρόσωπο στον μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ.

Πιο συγκεκριμένα στις 19.00 (Novasports 1HD) η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα θα τεθεί με την Αναντολού Εφές, η οποία κατάφερε μετά από 17 χρόνια να βρεθεί σε φάιναλ φορ, σε έναν τουρκικό «εμφύλιο», που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τέσσερις ώρες αργότερα (22.00, Novasports 1HD) θα διεξαχθεί και ο δεύτερος ημιτελικός, όπου εκεί η περυσινή κάτοχος του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους Ρώσους να ψάχνουν «εκδίκηση» από τη «βασίλισσα» για την ήττα τους πέρυσι στο Βελιγράδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διαιτητές των δύο ημιτελικών

Τον πρώτο ημιτελικό θα διευθύνουν οι Λουίτζι Λαμόνικα, Όλεγκς Λάτισεβς και Μεχντί Ντιφαλά, ενώ στον δεύτερο διαιτητές θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ, Μπόρις Ρίζικ και η Άνε Πάντερ, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα που ορίζεται σε ημιτελικό στην ιστορία της διοργάνωσης.

Αναλυτικά :

Φενέρμπαχτσε-Αναντολού Εφές (19:00)
Λουίτζι Λαμόνικα
Όλεγκς Λάτισεβς
Μεχντί Ντιφαλά

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Ματέι Μπολτάουζερ
Μπόρις Ρίζικ
Άνε Πάντερ

Όσα δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των τέσσάρων φιναλίστ

 

 

https://www.zougla.gr/sports/die8nis-idisis/article/omprantovits-den-imaste-se-8esi-na-iposxe8oume-tipota

https://www.zougla.gr/sports/die8nis-idisis/article/ataman-an-kataktisoume-tin-euroleague-8a-pame-stin-impiza

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης