Χωρίς την παρουσία εκπροσώπων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (25/6) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Ουσιαστικές αποφάσεις δεν ελήφθησαν, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά την οποία θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσιάστηκε η μελέτη της εταιρείας Deloitte για την κατανομή του οικονομικού ανταλλάγματος από την παραχώρηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του πρωταθλήματος και αποφασίστηκε η έγκριση του τρόπου κατανομής να πραγματοποιηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου συνάντηση των νομικών επιτελείων των ΚΑΕ με την νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ, για την τροποποίηση των κανονισμών του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τέλος η τακτικής γενικής συνέλευσης προσδιορίστηκε για τις για τις 15 Ιουλίου και, σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, για τις 23/7.

Να σημειωθεί ότι στη σημερινή (25/6) συνεδρίαση δεν παρέστη ούτε η ΚΑΕ Χολαργός, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση αγοραστή για το ΑΦΜ και παραχώρησης της θέσης της στην Α1 μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης