Γενικός γραμματέας του ΕΣΑΚΕ εξελέγη ομόφωνα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, κατά το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, στη θέση του Γιώργου Πανταζόπουλου του Περιστερίου που παραιτήθηκε. Στο μεταξύ για τις 25 Ιουλίου ορίστηκε η γενική συνέλευση, όταν και θα γίνει διαβούλευση μεταξύ των ΚΑΕ σχετικά με την τροποποίηση του Κανονισμού Ειδικής Αδειοδότησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας (Wild Cards).

Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρεται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (5/7) συνεδρίαση του, εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Χάρη Παπαγεωργίου, πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, ως Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. με θητεία ίση με εκείνη του προέδρου, στην θέση του Γιώργου Πανταζόπουλου που παραιτήθηκε.

«Ευχαριστώ τις ΚΑΕ της Stoiximan Basket League, που με εξέλεξαν ομόφωνα για δεύτερη φορά γενικό Γενικό Γραμματέα του ΕΣΑΚΕ, μετά από πρόταση του προέδρου του Δ.Σ. κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου», δήλωσε ο κ. Παπαγεωργίου και επισήμανε: «Είναι τιμή στην οποία θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ ακόμα μια φορά, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό, προσπαθώντας για την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος, που υπηρετώ από μικρό παιδί ως αθλητής αρχικά και στην συνέχεια ως διοικητικός παράγοντας».

Η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του Συνδέσμου διαχειριστικής χρήσης 2021 ορίστηκε για τις 25 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με την τροποποίηση του Κανονισμού Ειδικής Αδειοδότησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας (Wild Card) θα γίνει διαβούλευση μεταξύ των ΚΑΕ και το θέμα θα συζητηθεί στην συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στις 25 Ιουλίου.

Σε συνεδρίαση της Γ.Σ. που θα οριστεί, θα συζητηθεί και θα ληφθεί απόφαση για την τροποποίηση του Κανονισμού Προαδειδότησης και Αξιολόγησης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης