Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το νταμπλ στο άδειο λόγω εκκένωσης «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου και λίγη ώρα αργότερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτηση στο επίσημο site osfp.gr έριξε τα «βέλη» του στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια και αμφισβήτησε την καταλληλότητα του κλειστού.

Το osfp.gr αναφέρει αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε για 5η φορά φέτος τον Παναθηναϊκό και μετά το κύπελλο στην Λευκάδα, κατακτά και το Πρωτάθλημα μέσα στο κλειστό της Λεωφόρου κάνοντας το νταμπλ και μάλιστα ως αήττητος.

Τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή, δείχνοντας ότι θέλουν πολύ να κατακτήσουν τον τίτλο αήττητες και μέσα στην έδρα των αντιπάλων τους, κάτω βέβαια από αντίξοες συνθήκες, μιας και το συγκεκριμένο γήπεδο είναι εντελώς ακατάλληλο για να φιλοξενήσει τέτοιου είδους αγώνες. Είναι απορίας άξιον μάλιστα πως είναι δυνατόν να μην πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για την διεξαγωγή αγώνων βόλεϊ, αλλά αγώνες μπάσκετ να διεξάγονται κανονικά.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες επεισοδίων, με ρίψεις κάθε λογής αντικειμένου και εισβολής παρείσακτων στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς καμία προσπάθεια από την γηπεδούχο ομάδα να μαζέψει λίγο τα πράγματα και να κρατήσει τα προσχήματα. Είναι κρίμα τέτοιοι αγώνες, υψηλού επιπέδου που αναβαθμίζουν το άθλημα στην χώρα μας, να αμαυρώνονται έτσι από τους “γνωστούς – αγνώστους” που δρουν ανεξέλεγκτα σε κάθε γήπεδο που χάνει η ομάδα τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, 50-38 τον Παναθηναϊκό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης