Μπάσκετ: Επιστρέφει στην Εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μάντζαρης, «κόπηκε» από την αποστολή ο Μήτογλου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 16:38
Μπάσκετ: Επιστρέφει στην Εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μάντζαρης, «κόπηκε» από την αποστολή  ο Μήτογλου

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης κλήθηκε από τον Θανάση Σκουρτόπουλο να επιστρέψει στην Εθνική μπάσκετ των ανδρών μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου, ενώ παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΟΚ τη Δευτέρα, ο Ντίνος Μήτογλου, είναι ο παίκτης που «κόπηκε» από την αποστολή για την Κίνα.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν της Ούνιξ Καζάν ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Ομοσπονδιακού μας προπονητή κι έτσι θα ενισχύσει τις προσπάθειες της «επίσημης αγαπημένης» στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάντζαρης είχε «κοπεί» από την αποστολή το αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πριν την έναρξη του τουρνουά «Ακρόπολις».

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποτελεί την επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αθηναίου στην δωδεκάδα της Εθνικής Ανδρών που θα ταξιδέψει για την Κίνα.

Ο Μάντζαρης ουσιαστικά απουσίασε για τρεις μέρες από την ομάδα και επιστρέφει μετά το νέο κάλεσμα που δέχτηκε στην επικοινωνία με τον προπονητή της Εθνικής στην οποία εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να επανενταχθεί στις τάξεις της ομάδας. Ήδη από το πρωί έχει κινήσει τις διαδικασίες για να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά του και να είναι παρών στην αναχώρηση της Τετάρτης (21/8).

Ο τελευταίος παίκτης που αποχαιρέτισε την ομάδα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με την συμμετοχή του στο «Ακρόπολις – Eurobank» ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και την ενεργή και ουσιαστική συμβολή που είχε μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Στην Αθήνα θα μείνει συνεχίζοντας τις εντατικές καθημερινές θεραπείες ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 16:49