Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κατά την πρωινή (21/6) προπόνηση της εθνικής μπάσκετ, η οποία προετοιμάζεται για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Ισραήλ και Εσθονία.

Ο κ. Βασιλειάδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους διεθνείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Θανάση Σκουρτόπουλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «πολύ ιδιαίτερες» τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, εξαιτίας της διαμάχης μεταξύ FIBA και Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθυνόμενος στους παίκτες, ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνολική προσπάθεια που έχετε κάνει, την επιτυχημένη πορεία που έχετε και κυρίως για το ότι είσαστε εδώ με την ίδια όρεξη και διάθεση μετά από μια τόσο κοπιαστική σεζόν. Είναι πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες, αυτή η έντονη διαμάχη που εξελίσσεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει επιπτώσεις, όμως το χαμόγελό σας όταν βρίσκεστε με την Εθνική λέει πολλά. Εύχομαι καλή συνέχεια και φυσικά την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο που έχετε ήδη βάλει τις βάσεις για να την πετύχετε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης