Επίσημο χαρακτήρα πήρε η προσθήκη του Καρμέλο Άντονι στο δυναμικό των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. «Ο Καρμέλο είναι ένα καθιερωμένο αστέρι στο ΝΒΑ, που θα προσφέρει μια σεβαστή παρουσία στα αποδυτήρια και μια ικανή προσθήκη σε θέση ανάγκης στο παρκέ», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Νέιλ Όλσι, μετά την ανακοίνωση του έμπειρου φόργουορντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μονοετές, μη εγγυημένο συμβόλαιο του «Μέλο» ανέρχεται σε 2,15 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δέκα φορές All-Star ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 8 Νοεμβρίου του 2018, όταν αγωνιζόταν στους Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι στις 22 Ιανουαρίου τον παραχώρησαν μέσω ανταλλαγής στο Σικάγο, όπου δεν έμεινε για πολύ, καθώς την 1η Φεβρουαρίου οι Μπουλς τον αποδέσμευσαν…

Ο 35χρονος έχει μέσους όρους καριέρας στo NBA 24 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1,02 κλεψίματα σε 1.064 αγώνες (1.056 βασικός) και σε 16 σεζόν θητείας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, φορώντας τις φανέλες των Ντένβερ Νάγκετς, Νιου Γιορκ Νικς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Χιούστον Ρόκετς.

Το ντεμπούτο του Άντονι με τη φανέλα των Μπλέιζερς (σ.σ. θα φοράει το νούμερο 00), που ικανοποίησαν το αίτημα του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αναμένεται να γίνει απόψε στην έδρα των Νιού Ορλίνς Πέλικανς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης