Με αφορμή την απόφαση του Γιάννη Μπουρούση να αποσυρθεί από την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ η ΕΟΚ ευχαρίστησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον πολύπειρο άσο για την προσφορά του στη «γαλανόλευκη».

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης «ανέβασε» στο Twitter μια φωτογραφία του 36χρονου άσου, την οποία «συνοδεύει» με το σχόλιο «Γιάννη, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για όλα!!!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ευχαρίστησε τον Μπουρούση για την προσφορά του στη «γαλανόλευκη».

Στην ανακοίνωση αυτή, η οποία έχει τίτλο «Σε ευχαριστούμε για όλα Γιάννη…», ο ΠΣΑΚ αναφέρει: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θέλει να πει ένα ΜΕΓΑΛΟ «ευχαριστώ» στον Γιάννη Μπουρούση, για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην Εθνική μας ομάδα.

Η αγάπη του και η αφοσίωση του για τη «γαλανόλευκη» δεν περιγράφονται! Ο Γιάννης έδωσε παρά πολλά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ήταν ανάμεσα στους συντελεστές των μεγάλων επιτυχιών την τελευταία 15ετια. Ευχαριστούμε για όλα Γιάννη…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης