Άσχημα νέα μετέφερε στον Ρικ Πιτίνο ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην πρώτη παρουσία του στην προετοιμασία της εθνικής στο ΟΑΚΑ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον Ομοσπονδιακό προπονητή πως τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στο γόνατο, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα δεν ήταν καλά και πως του συστήθηκε από τους γιατρούς που τον εξέτασαν να ξεκουραστεί. Δεν έχει αποκλειστεί δε η περίπτωση να υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκόπηση.

Όλα δείχνουν πως ο Παπαπέτρου δεν θα ενισχύσει την εθνική στο «Τουρνουά Ακρόπολις», ώστε να ξεκουραστεί, ενώ υψηλές είναι οι πιθανότητες να μην είναι σε θέση να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά (29/6-4/7).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν οι γιατροί ανάψουν το «πράσινο φως» στον Παπαπέτρου για συντηρητική αγωγή αντί εγχείρησης, τότε μόνο θα καταφέρει ο διεθνής σμολ φόργουορντ να αγωνιστεί στον Καναδά, εκεί όπου η εθνική θα παλέψει για την πρώτη θέση, η οποία δίνει και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με δεδομένη την απουσία του φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται σε δύσκολη θέση ως προς τη θέση «3».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης