Στην ομόφωνη απόφαση διατήρησης του παγκόσμιου ημερολογίου των eθνικών ομάδων, επειδή οι φίλαθλοι ανά τον κόσμο «αγκάλιασαν» τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα κατά τη διάρκεια των «παραθύρων» για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κατέληξε η εκτελεστική επιτροπή της FIBA.

Η ανακοίνωση:

«Η εκτελεστική επιτροπή έλαβε μια εις βάθος παρουσίαση για τα δύο πρώτα Παράθυρα, τα οποία ήταν απολύτως επιτυχημένα με ρεκόρ συμμετοχής σε ολόκληρο τον κόσμο τον κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνολικός αριθμός των θεατών στα παιχνίδια που διεξήχθησαν παγκοσμίως ξεπέρασε τις 300.000 σε κάθε Παράθυρο, με τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού τομέα να καταγράφουν το Φεβρουάριο 80% μέσο όρο πληρότητας στα γήπεδα.

Περισσότεροι από 600 εκατομμύρια άνθρωποι έγιναν reach μέσω των ψηφιακών καναλιών της FIBA από το Νοέμβριο, επιβεβαιώνοντας το υψηλό ενδιαφέρον που έχουν οι φίλαθλοι για τα προκριματικά.

Συζητήθηκαν επίσης πεδία ανάπτυξης ενώπιον της διεξαγωγής του τρίτου Παράθυρου που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο που θα ολοκληρώσει και τον πρώτο Γύρο των Παραθύρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκτελεστική επιτροπή επιβεβαίωσε ομόφωνα ότι η FIBA πρέπει να διατηρήσει ένα παγκόσμιο ημερολόγιο που περιλαμβάνει την τακτική παρουσία των Εθνικών ομάδων καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης