Στις ηγετικές ικανότητες των Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Σλούκα, την εμπειρία των υπόλοιπων Ελλήνων παικτών όπως οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και την αθλητικότητα των Αμερικανών παικτών του Ολυμπιακού στάθηκε στις δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν, πριν το ματς στο ΣΕΦ αύριο (30/10, 21:00), για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

«Να προσαρμόσουμε τον ρυθμό με τον Ολυμπιακό» δήλωσε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, επισήμανε πως περιμένει από τους παίκτες του να περιορίσουν τα λάθη, ενώ τόνισε πως «κλειδί» θα αποτελέσουν τα αμυντικά ριμπάουντ. Ο Σέρβος γκαρντ της τουρκικής ομάδας, Βασίλιε Μίτσιτς τόνισε: «θα είναι το πρώτο παιχνίδι για το οποίο είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι. Ελπίζω να δείξουμε τις υψηλές δυνατότητές μας και να παίξουμε αντίστοιχα μπάσκετ υψηλού επιπέδου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Εργκίν Αταμάν, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague: «Ο Ολυμπιακός έδειξε τη δύναμή του νικώντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Αρμάνι Μιλάνο στα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του. Υπό την ηγεσία των Κώστα Σλούκα και Βασίλη Σπανούλη, παίζουν καλή άμυνα και ελέγχουν τις επιθέσεις τους με έμπειρους Έλληνες παίκτες όπως ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου, αλλά και αθλητικούς Αμερικανούς. Εμείς θα πρέπει να προσαρμόσουμε τον ρυθμό με τον Ολυμπιακό, να βρούμε τα κατάλληλα σουτ και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα αμυντικά ριμπάουντ».

Από την πλευρά του, ο Σέρβος γκαρντ της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Βασίλιε Μίτσιτς, τόνισε: «Βασικά παίζουμε με έναν πολύ έμπειρο και σκληρό αντίπαλο. Το ρόστερ τους είναι γεμάτο από έμπειρους παίκτες, ενώ οι νέοι παίκτες που έχουν προσθέσει στο ρόστερ τους παίζουν πολύ καλά μέχρι στιγμής. Ο Άαρον Χάρισον παίζει καλά γι’ αυτούς. Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έχει αναλάβει μεγάλη ευθύνη στην επίθεση, είναι ο κύριος δημιουργός τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στη Euroleague. Ωστόσο, αυτό είναι επίσης μέρος της δουλειάς μας. Μερικές φορές παίζεις καλά, μερικές φορές δεν μπορείς να ξεκινήσεις πολύ καλά. Αυτό το παιχνίδι θα είναι το πρώτο για το οποίο είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι. Ελπίζω να δείξουμε τις υψηλές δυνατότητές μας και να παίξουμε αντίστοιχα μπάσκετ υψηλού επιπέδου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης