To προαναγγελθέν διαζύγιο του Ερυθρού Αστέρα με τον Ντράγκαν Σάκοτα επισημοποιήθηκε, κατά την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του συλλόγου.

«Φεύγω γιατί νομίζω ότι η αποστολή μου ολοκληρώθηκε», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός, η θέση του οποίου αναμένεται να καλυφθεί από τον Σάσα Ομπράντοβιτς, προσθέτοντας: «Είναι καιρός να έρθει κάποιος νεότερος, πιο φιλόδοξος, με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, που θα βοηθήσει τον σύλλογο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, δήλωσε: «Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν είναι πια προπονητής της ομάδας μας. Ήρθε στον σύλλογο σε μία δύσκολη στιγμή και το έργο του φάνηκε. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα κερδίζαμε την Αδριατική και την Σερβική Λίγκα. Είχαμε βρει την φόρμα μας. Είχα μία καταπληκτική σχέση μαζί του και η κατανόηση μεταξύ μας ήταν υψηλού επιπέδου».

Ο «ισχυρός άνδρας» του Ερυθρού Αστέρα, πάντως, αναφέρθηκε και στις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού στην ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι: «Οι άμεσες ζημιές φτάνουν περίπου τα 2.300.000 ευρώ. Περιμένουμε βοήθεια από την Πολιτεία για την επόμενη σεζόν. Μέχρι τώρα δεν είμαι ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι. Η επόμενη σεζόν συνοδεύεται από συγκεκριμένες συνθήκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης