Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αναδείχθηκε πρόσφατα MVP στο ΝΒΑ, όμως δεν δίστασε, μιλώντας στο yahoo sports, να δηλώσει πως ο μικρός αδελφός της οικογένειας, Αλεξ, μπορεί να γίνει ο καλύτερος όλων!

«Σίγουρα πιστεύω ότι ο Άλεξ μπορεί να γίνει καλύτερος από εμένα», δήλωσε ο Giannis. «Εχει πάντα κίνητρο. Θέλει να κάνει αυτό. Και αυτό τον κάνει ξεχωριστό. Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης, όπως είναι γνωστό, καλωσόρισε ήδη τον Θανάση, που υπέγραψε με τους Μπακς για δύο χρόνια, έναντι τριών εκατομμυρίων δολαρίων. Ένας τρίτος αδελφός, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, είναι σήμερα στους Ντάλας Μάβερικς, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός, ο Φράνσις, παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

«Είναι πολύ πιο μπροστά από όλους σε σχέση με το συνολικό ταλέντο», δήλωσε ο προπονητής του Άλεξ, Τζιμ Γκος στο κολέγιο στο Μιλγουόκι.

Ο Άλεξ έχει προτάσεις από Wisconsin-Green Bay και Οχάιο, ενώ όπως σημειώνει η ιστοσελίδα των ΗΠΑ, θα μπορούσε επίσης να παραιτηθεί από αυτή τη διαδρομή και να μεταπηδήσει στο επαγγελματικό μπάσκετ στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος λέει: «Ο τελικός μου στόχος δεν είναι να είμαι καλύτερος από τον Γιάννη. Ο τελικός στόχος μου είναι να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Απλώς τυχαίνει να πιστεύω ότι η καλύτερη έκδοση του δικού μου εαυτού θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτό που κάνει ο αδελφός μου τώρα, το οποίο δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη έκδοση του».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης