Το ποσοστό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις βολές στην αναμέτρηση με το Ντάλας ήταν αποκαρδιωτικό καθώς είχε 1/10. Μάλιστα, η επίδοση αποτελεί το χειρότερο ποσοστό σε έναν αγώνα στην ιστορία του Μιλγουόκι, με μίνιμουμ 10 προσπάθειες. Ο Αντετοκούνμπο μετράει 57,5% από τη γραμμή των βολών τη φετινή σεζόν, που αποτελεί το χειρότερο ποσοστό του στα 8 χρόνια καριέρας του στο ΝΒΑ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας σούπερ σταρ που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όμως, δεν το βάζει κάτω. Αμέσως μετά την αναμέτρηση δήλωσε ότι πρέπει να δουλέψει στις βολές, ώστε να βελτιωθεί: «Πρέπει να σουτάρω περισσότερο, να προπονηθώ να δώσω έμφαση στην τεχνική μου. Όσο περισσότερο σουτάρεις, όσο περισσότερο δουλεύεις, τόσο καλύτερος γίνεσαι, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στις βολές. Δεν σκέφτομαι όταν είμαι στη γραμμή, απλώς σουτάρω, αυτό κάνω από παιδί. Προσπαθώ να έχω καλή τεχνική, να μην είναι κοντές οι εκτελέσεις μου» τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποτελεσματική άμυνα απέναντι στον Ντόντσιτς:

«Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά στο μαρκάρισμα του Ντόντσιτς, του βάλαμε κορμιά, τον αναγκάσαμε να πασάρει την μπάλα. Την έχει συνεχώς στα χέρια του. Πρέπει να είμαστε έτσι για 48 λεπτά. Και ο Χόλιντεϊ και όλοι έκαναν καλή δουλειά».

Τέλος ο Giannis μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι ωραία τα ματς που ακολουθούν (με Νετς και Λέικερς), θα είναι καλή ευκαιρία για εμάς για να βελτιωθούμε. Μόνο αυτό υπάρχει στο μυαλό μας. Σίγουρα όμως ακόμη και αν κερδίσουμε, δεν θα λέει κάτι. Πρέπει απλά να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα, στην άμυνα και στην επίθεση, να είμαστε ομαδικοί, να βελτιωνόμαστε πνευματικά ως ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα ο Αντετοκούνμπο ξαναβγήκε στο παρκέ και σούταρε για αρκετή ώρα από τη γραμμή των 4,5 μέτρων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης