Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει τους 15 από τους 30 πόντους του στην 4η περίοδο, οι Μπακς κατάφεραν να περάσουν από την έδρα των ουραγών Ουόριορς με 107-98 και να βελτιώσουν το ρεκόρ τους σε 33-6.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Οπωσδήποτε έπρεπε να παίξουμε καλά, αφού προερχόμαστε από την ήττα στο Σαν Αντόνιο. Δεν παίξαμε το καλύτερό μας ματς, αλλά στο τέλος της ημέρας παίξαμε σκληρά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση. Απλά δεν βάζουμε τα σουτ. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να συνεχίζουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες, ελεύθερα σουτ και η μπάλα κάποια στιγμή θα μπει στο καλάθι. Είναι μεγάλη η σεζόν και σίγουρα θα υπάρξουν ματς όπου τα σουτ δεν μπαίνουν. Το σημαντικό είναι ότι βρήκαμε τρόπο να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να υπάρχει κουλτούρα νικητή στην ομάδα και το βασικό είναι να μπορείς στο τέλος των αγώνων να φέρεις την ομάδα σου στο σημείο να μπορεί να διεκδικεί τη νίκη, ακόμη κι αν έχεις παίξει άσχημα ως ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην υποδοχή που δέχθηκε από τους Έλληνες ομογενείς στο Σαν Φρανσίσκο και το «Chase Center» ο Γιάννης είπε: «Ήταν θαυμάσια. Τους είδα και στο ημίχρονο του αγώνα που χόρευαν και έπαιζε ελληνική μουσική. Πάντα είναι όμορφο να υπάρχουν Έλληνες οπαδοί στα εκτός έδρας γήπεδα που υποστηρίζουν τους Μπακς, τον αδελφό μου και εμένα».  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης