Στα τρίποντα και στα λάθη των Μπακς στάθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη των Μπας επί των Τίμπεργουλβς. Το Μιλγουόκι ολοκλήρωσε αήττητο την προετοιμασία για πρώτη φορά μετά το 1997 και παρά τα πολλά λάθη έφτασε εύκολα στην επικράτηση.

Ο  Γιάννης επεσήμανε πως «είναι τρομακτικό το πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε», κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν, όταν όλοι ανταποκριθούν στις προσδοκίες της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αμυντικά ήμασταν πολύ ενεργοί και καλύπταμε ο ένας τον άλλον, αλλά το 5-0 (σ.σ.: στους αγώνες προετοιμασίας) δεν σημαίνει τίποτε» υποστήριξε ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους, 14 ριμπάουντ και τρία μπλοκ.

 «Καθώς προχωράμε, γίνεται όλο και πιο δύσκολο και ελπίζουμε ότι σε αυτά τα πέντε παιχνίδια χτίσαμε καλές συνήθειες που μπορούν να μεταφερθούν στην κανονική περίοδο» σχολίασε ο Έλληνας άσος.

Ο προπονητής της ομάδας, Μάικ Μπούντενχολζερ, δεν ήταν πάντοτε ευχαριστημένος με την αμυντική προσπάθεια της ομάδας του στα προηγούμενα ματς, αλλά του άρεσε η ένταση που έφεραν οι παίκτες στο παιχνίδι με τη Μινεσότα την οποία κράτησαν σε ποσοστά 31,3%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα θέλαμε στον αμυντικό τομέα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μας έχουν μεγάλη υπερηφάνεια και θέλουν να είναι σπουδαίοι στην άμυνα» είπε ο τεχνικός των Μπακς και συνέχισε: «Μαθαίνουμε ακόμα, προσπαθούμε να βελτιωθούμε στην επίθεση, να βρούμε τα rotations της ομάδας και έχουμε πολύ βάθος στον πάγκο».

Ο περυσινός MVP του πρωταθλήματος, Γιάννης Αντετοκούνμπο, είχε 27,7 πόντους, 12,5 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ, σουτάροντας με 61,2% στους αγώνες της προετοιμασίας.

«Συνήθως βελτιώνομαι καθώς προχωράμε στην κανονική περίοδο» ανέφερε ο Γιάννης και κατέληξε: «Έχω μάθει πώς με μαρκάρουν, πότε οι συμπαίκτες μου θέλουν την μπάλα και έτσι γίνεται πιο εύκολο. Υπάρχει η ψυχολογική και η σωματική κούραση φυσικά, όμως όλα φτιάχνουν. Νιώθω καλά. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίζει η ομάδα μου».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης