Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε ακόμη ένα double double, με 26 πόντους και 12 ριμπάουντ, και κατάφερε να οδηγήσει τους Μπακς σε νέα νίκη, με 120-99 επί των Πίστονς στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι, κάνοντας το σκορ 2-0 στη μεταξύ τους σειρά αγώνων και μένοντας πλέον δύο νίκες μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο 24χρονος Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε μετά το ματς στα ΜΜΕ και επεσήμανε: «Ήμουν κουρασμένος. Παίζουμε γρήγορα. Ήταν στο παρκέ ο Μίντλετον και ο Χιλ, και ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος. Ήμουν στο παρκέ για οκτώμισι λεπτά, συνήθως μένω για έξι – εξίμισι. Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να παίξω άμυνα, να πάρω ριμπάουντ, να είμαι πιο ενεργός και απλώς κουράστηκα. Ο κόουτς το είδε αυτό και με έκανε αλλαγή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συνήθως προτιμώ να είμαι στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο, αλλά εξαρτάται. Μου αρέσει να είμαι στο παρκέ. Υπάρχουν στιγμές που ο κόουτς με αφήνει μέσα κι άλλες που μου λέει να καθίσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον εμπιστευτώ» πρόσθεσε.

Για το μαρκάρισμα των Πίστονς ανέφερε: «Έχει να κάνει με τη θέληση. Προσπάθησα να είμαι υπομονετικός. Μερικές φορές πρέπει να έχεις θέληση και προσπάθησα να είμαι επιθετικός. Οι Πίστονς έκαναν καλή δουλειά πάνω μου, ο Μέικερ έπαιξε μαζί μου για δυόμισι χρόνια, οπότε ήξερε πού μου αρέσει να πηγαίνω».

Τέλος, για το τρίποντο που πέτυχε είπε: «Έχω δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό, είναι κομμάτι του παιχνιδιού μου τώρα. Σουτάρω στα τελευταία 15-20 ματς τώρα. Οι συμπαίκτες μου θέλουν να σουτάρω, το κάνω με αυτοπεποίθηση. Ξέρω πως θα μου δώσουν την προσπάθεια κι εγώ πνευματικά πρέπει να είμαι προετοιμασμένος και να έχω ρυθμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης