Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι ηγέτης των Μπακς μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια. Ο Έλληνας σούπερ σταρ ανέλαβε να απαντήσει στα παράπονα του Τζαμπάρι Πάρκερ, πως έχει μικρό αγωνιστικό χρόνο και ζήτησε από όλους στην ομάδα του Μιλγουόκι να συγκεντρωθούν στη σειρά των πλέι οφ κόντρα στους Σέλτικς, από τους οποίους έχουν χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Ο Πάρκερ δεν έκρυψε τα παράπονά του, λέγοντας πως «προσπαθώ να είμαι καλός συμπαίκτης, αλλά βλέποντας τη γενικότερη εικόνα θεωρώ πως αξίζω να βρίσκομαι περισσότερη ώρα στο παρκέ και πιστεύω πως το έχω κερδίσει. Περίμενα δύο χρόνια για αυτό, είμαι άνθρωπος κι έχω συναισθήματα. Όταν βλέπεις ότι ο χρόνος σου περιορίζεσαι, είναι λογικό να είσαι δυσαρεστημένος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Giannis απάντησε πως προέχει το συμφέρον του συνόλου και όχι του καθενός ξεχωριστά: «Έχω μιλήσει με τον Τζαμπάρι και του έχω πει πως τον χρειαζόμαστε. Πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος ό,τι κι αν συμβαίνει και να προσπαθείς να βοηθήσεις την ομάδα. Δεν θυμάμαι πόσο χρόνο έπαιξε ο καθένας, αλλά ότι χάσαμε στα δύο πρώτα ματς. Δεν έχει σημασία ποιος έπαιξε και πόσο, αλλά μετράνε οι νίκες» τόνισε σχετικά ο 23χρονος άσος και κατέληξε:

«Πολλοί μπορεί να είναι δυσαρεστημένοι με διάφορα πράγματα, αλλά τώρα είμαστε στα πλέι οφ και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη. Δεν έχουμε καιρό για αυτά τα πράγματα. Κι εγώ είμαι δυσαρεστημένος, θα έπρεπε να παίρνω περισσότερες επιθέσεις, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η νίκη κι αν όλοι έχουμε στο μυαλό μας αυτό το πράγμα, τόσο πιο εύκολο θα είναι για όλους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης