Ασταμάτητος ήταν για ακόμη ένα ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» σημείωσε το 18ο εφετινό του double double και το Μιλγουόκι (15-3) επικράτησε της Ατλάντα (4-14) με 111-102. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης αναφέρθηκε στην επιστροφή του Κρις Μίντλετον ύστερα από δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού:

«Είναι πάντα υπέροχο να επιστρέφει ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο για όλους, αφού η άμυνα εστιάζει πάνω του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αναμέτρηση με τον πρώην συμπαίκτη του, Τζαμπάρι Πάρκερ, είπε: «Είναι πάντα όμορφο να παίζουμε αντίπαλοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν τον αντιμετωπίζουμε, γιατί του αρέσει να παίζει κόντρα στους Μπακς. Έπαιξε εξαιρετικά σήμερα. Βοήθησε την ομάδα του να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι τέλος. Έχει περάσει πολύ δύσκολα με τους τραυματισμούς του. Είναι όμως καλά πλέον, είναι υγιής και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν».

Όσον αφορά στο ότι ο Πάρκερ φαίνεται να αγαπάει το Μιλγουόκι και ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει, ο Γιάννης επεσήμανε: «Ως ομάδα αυτός είναι ο στόχος μας. Να θέλουν οι παίκτες να είναι στο Μιλγουόκι, να αγαπάνε τους Μπακς. Και όσο καιρό είμαι εδώ αυτό κάνει η ομάδα. Αυτό είναι που προσπαθώ να κάνω και εγώ. Μπορεί κάποιος να φύγει με ανταλλαγή ή να φύγει επειδή βρήκε καλύτερο συμβόλαιο, αλλά στο τέλος της ημέρας θέλω όλοι όσοι έχουν αγωνιστεί εδώ να αγαπάνε την ομάδα, το Μιλγουόκι, να αγαπάνε να παίζουν μαζί μου».

Για την απόδοση του Πάρκερ (33 πόντοι) είπε: «Ευτυχώς που σταμάτησε στους 33. Το περισσότερο που έχει σκοράρει παίκτης που μαρκάρω είναι 36. Το έκανε ο Ρούντι Γκέι πριν από μερικά χρόνια. Σήμερα φοβήθηκα ότι θα το ξεπέρναγε ο Τζαμπάρι. Χαίρομαι που είναι καλά και υγιής».  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης