Απογοητευμένος για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούμπο σε ερώτηση που του τέθηκε στην media day των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο 21χρονος πόιντ φοργουορντ μιλώντας για την «επίσημη αγαπημένη» αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την ομάδα της Ισπανίας που πίστευε πως ήταν χειρότερη από τους ίδιους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα θετικά που αποκόμισε από την διοργάνωση καθώς έκανε λόγο για την εμπειρία του στους συνεχόμενους σχεδόν καθημερινούς αγώνες και το επίπεδο που ανέβηκε το παιχνίδι του στα παρκέ.

«Πίστευα πως είχαμε καλύτερη ομάδα από την Ισπανία. Δε ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Έτσι είναι το μπάσκετ. Μερικές φορές κερδίζεις, μερικές άλλες χάνεις. Συγχαρητήρια στην Ισπανία.

Με κάνει να νιώθω πολύ καλύτερα που η ομάδα που μας απέκλεισε τελικά κατέκτησε το τρόπαιο. Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Έπαιξα επτά αγώνες μέσα σε 10 βράδια, κάτι που με βοήθησε πολύ τώρα που επέστρεψα στις ΗΠΑ. Σίγουρα αισθάνθηκα πιο άνετα φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εμπειρία αυτή με βοήθησε πολύ μέσα στο παρκέ και με έκανε πιο έτοιμο για την προετοιμασία μου εδώ. Ίσως φέτος στην ομάδα με αφήσουν να σουτάρω και τρίποντα, κάτι το οποίο θα πάει το παιχνίδι μου ένα επίπεδο πάνω.

H άμυνα δεν θα μπορεί πλέον να μου δίνει τόσο ελεύθερο χώρο, ενώ θα μπορώ να μπαίνω προς το καλάθι και είτε να εκτελώ είτε να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου».

Επιμέλεια:Ελένη Λούμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης