Ο Γιάννης Μπουρούσης ρωτήθηκε για τον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2007 κόντρα στην Ισπανία, όπου είχε κάνει λόγο για «κλοπή» και ανέφερε ότι το συγκεκριμένο ματς ανήκει στο παρελθόν.

«Δεν θα πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό. Ανήκει στο παρελθόν. Δεν έχει σημασία πώς βλέπω εγώ αυτό το παιχνίδι, αλλά πώς το προσεγγίζει όλη η ομάδα. Είναι μια αναμέτρηση μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων, που είναι έτοιμες για να μονομαχήσουν και να νικήσουν», τόνισε ο σέντερ της Εθνικής αναφορικά με τον σημερινό προημιτελικό Ισπανία-Ελλάδα (19:30, ΑΝΤ-1, ΟΤΕ Sport 4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους Ισπανούς, σχολίασε: «Η Ισπανία δυσκολεύτηκε με την Πολωνία που είναι καλή ομάδα. Εμείς δεν θα έχουμε την προσοχή μας μόνο στον Πάου Γκασόλ, που είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά σε όλους τους παίκτες τους, γιατί έχουν πολύ ταλέντο. Είναι ασέβεια να μην αναφέρει κάποιος παίκτες όπως ο Μίροτιτς, ο Ρούντι ή τους άλλους συμπαίκτες μου στη Ρεάλ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας».

Τέλος ρωτήθηκε για την κατάστασή του: «Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι, αλλά δεν έχει σημασία τι θα κάνω εγώ. Αυτό που μετρά είναι η ομάδα, να νικήσουμε και να φέρουμε την Ελλάδα στα ημιτελικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης