Με τον Λευτέρη Μαντζούκα να εντυπωσιάζει περισσότερο από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός καρφωμάτων, ο οποίος διεξήχθη στο ημίχρονο της αναμέτρησης, για το 24ο All Star Game, ανάμεσα στους All Time Stars και τους Rising Stars.

Ο φόργουορντ του Προμηθέα Πάτρας συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, στον τελικό της διαδικασίας, συγκεντρώνοντας 50 βαθμούς, έναντι 49 που είχε ο έτερος φιναλίστ Γιάννης Αγραβάνης, του Περιστερίου και προκρίθηκε στον διαγωνισμό καρφωμάτων του κεντρικού αγώνα της Κυριακής (9/2).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Αναλυτικά ο διαγωνισμός καρφωμάτων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος Γύρος

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΒΑΘΜΟΙ

Λευτέρης Μαντζούκας 50

Γιάννης Αγραβάνης 47

Νίκος Ρογκαβόπουλος 43

Στράτος Βουλγαρόπουλος 38

Τελικός

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΒΑΘΜΟΙ

Λευτέρης Μαντζούκας 50

Γιάννης Αγραβάνης 49

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό καρφωμάτων του κεντρικού αγώνα

Ο Λευτέρης Μαντζούκας εξασφάλισε την πρόκριση στον διαγωνισμό καρφωμάτων του κεντρικού αγώνα του 24ου All Star Game που διεξάγεται στο Ηράκλειο (7-9/2).

O Διαγωνισμός Καρφωμάτων του EKO All Star Game 2020 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια», στο ημίχρονο του Κεντρικού Αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (9/2, 17:00) Team Calathes – Team Maciulis και θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι «dunkers» της Basket League, ο καλύτερος στα καρφώματα της Α2 σύμφωνα με την ψηφοφορία των προπονητών της κατηγορίας και ο νικητής του Διαγωνισμού Καρφωμάτων του αγώνα Rising Stars – All Time Stars, που θα γίνει το Σάββατο (8/2, 17:00).

Οι συμμετοχές στον Διαγωνισμό Καρφωμάτων της διοργάνωσης του Ηρακλείου στον κεντρικό αγώνα της Κυριακής (9/2) έχουν ως εξής:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ

ΚΕΝ ΜΠΡΑΟΥΝ (ΆΡΗΣ)

ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΟΥΑΪΛΙ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΚΙΝΓΚΣΛΕΪ ΜΟΟΥΖΕΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

ΜΑΛΙΚ ΝΤΑΪΜ (ΛΑΥΡΙΟ)

ΑΛΕΞ ΝΤΕΪΒΙΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ (ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης