Με τον Θοδωρή Παπαλουκά να κάνει το τζάμπολ στην αναμέτρηση με αμαξίδιο, άρχισε το Σάββατο (8/2) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, στην Κρήτη, το πρώτο μέρος στο… αγωνιστικό μενού για το 24ο All Star Game.

Ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Ανδρών έδωσε το… σύνθημα για την έναρξη του ματς, ανάμεσα στις ομάδες του Μίνωα και του Θησέα, έχοντας χαιρετήσει με θέρμη στο παρκέ, ελάχιστα νωρίτερα, τους παίκτες των συλλόγων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νικήτρια στο παιχνίδι αναδείχτηκε η ομάδα του Θησέα με σκορ 45-24 (ημίχρονο υπέρ της 29-13). Με το τέλος του αγώνα ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, πρόεδρος του ΠΣΑΚ, βράβευσε την ομάδα του Μίνωα. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, με τη σειρά του, βράβευσε την ομάδα του Θησέα.

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Χρήστος Μαρτσάκης, από τους νικητές. Νικητής, επιπλέον, στο διαγωνισμό τριπόντων, ο οποίος διεξήχθη πριν αρχίσει ο αγώνας, ήταν ο Παναγιώτης Κοντογιάννης, του Μίνωα.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού, η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), βράβευσε τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΙΝΩΑΣ (Οζντεμίρ Καμουράν-Θανάσης Κακκαβάς) : Χαμάντι 6 (1), Χατζηδημητρίου 2, Χατζηκαντής, Κοντογιάννης, Διμπιτούζης, Τσίλης 4, Φιλίππου 2, Χρονοπούλου 6, Χρυσοβέργης, Λιανός, Σέβτσοφ, Σκορδύλης 4

ΘΗΣΕΑΣ (Νίκος Στρατής-Σούλα Ζαχαράκη): Παπαδόπουλος 2, Χαλδαίος, Τσαουσίδης, Στυλιανακάκης 2, Τσούμας 3 (1), Μαρτσάκης 8, Ντομγκιόνι, Κότσαρης 4, Μακρής 12, Τσαπανίδης 7 (1), Δίτσης 3, Κουφός 4

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης