Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης τόσο του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου, όσο και του εσωτερικού, προχώρησε στην αντικατάσταση της οθόνης Matrix της αρένας.

Η νέα έγχρωμη οθόνη Matrix είναι τελευταίας τεχνολογίας LED, και λειτουργεί σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς των ομοσπονδιών Euroleague, FIBA, FIVB, IHF, EOK, Basket League, καλύπτοντας τις απαιτήσεις αγώνων Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού επιπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη διαστάσεων 4×5 μ. περιέχει λογισμικά: video, καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, πετοσφαίρισης, ποδοσφαίρου σάλας και στίβου και μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τα συστήματα για τηλεοπτικές μεταδόσεις. Εν ευθέτω χρόνω αναμένεται να αντικατασταθεί και η δεύτερη οθόνη από τη διοίκηση του ΣΕΦ.

Aλλάζουν και οι μπασκέτες

Στο μεταξύ, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη (19/3), ο Ολυμπιακός θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τις παλιές μπασκέτες. Η Euroleague επιβάλλει σε όλες τις ομάδες της να εγκαταστήσουν νέες, ίδιες μπασκέτες και οφείλουν να προβούν στη συγκεκριμένη αλλαγή όσοι συμμετέχουν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό διασυλλογικο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα φροντίσει και εκείνη για την αλλαγή, με τους «ερυθρόλευκους» να αγωνίζονται με νέες μπασκέτες από την 29η αγωνιστική, όταν φιλοξενούν τη Ζαλγκίρις Κάουνας, στις 29 Μαρτίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης