Αγώνα επίδειξης μπάσκετ με καρότσι θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι στο ημίχρονο του ματς της Ελλάδας με τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021, όπως ενημέρωσε η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν σήμερα (21/2) για τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Βουλγαρία για την ημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα επίδειξης μπάσκετ με καρότσι.

Το Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ είναι ένα σωματείο που ασχολείται με αθλήματα για άτομα με κινητικές αναπηρίες. Το σωματείο έχει πολλά αγωνιστικά τμήματα με πιο γνωστό το τμήμα Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.

ΤΟ ΑΣ Ήφαιστος είναι το μοναδικό αθλητικό σωματείο στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο για άτομα με κινητικές αναπηρίες. Στις τάξεις του βρίσκεται ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής της Ελλάδας, μόλις εννέα ετών, που παίζει μπάσκετ με αμαξίδιο. Σκοπός του σωματείου είναι η κοινωνικοποίηση των ατόμων με αναπηρία μέσα από τον αθλητισμό, καθώς και να τα βοηθήσει να αναδείξουν τις ικανότητές τους, να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους , να αποκτήσουν εξωστρέφεια και αυτονομία και να ενταχθούν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, επιτυγχάνοντας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την συμπερίληψη στην κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης