Σανικίτζε: «Υπάρχει διάθεση να βρεθεί λύση»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019, 17:13
Σανικίτζε: «Υπάρχει διάθεση να βρεθεί λύση»

Στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε σήμερα ο Βίκτορ Σανικίτζε, όπου είχε εκ νέου συνάντηση με τον ιδιοκτήτη των «κίτρινων», Δημήτρη Γουλιέλμο, αναφορικά με τη διευθέτηση των χρημάτων που έχει λαμβάνειν από την ομάδα για τη συνεργασία που είχε μαζί της τη σεζόν 2016-2017. Οφειλή που συγκαταλέγεται σε αυτές που «φρενάρουν» τους Θεσσαλονικείς από το να κάνουν μεταγραφές, μετά το σχετικό απαγορευτικό, για τα χρέη, που τους επέβαλε η FIBA.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ, ο οποίος είχε στο χώρο σύντομη επαφή τόσο με τον προπονητή, όσο και με τον πρόεδρο του Άρη, Σούλη Μαρκόπουλο και Χάρη Παπαγεωργίου, αντίστοιχα, τοποθετήθηκε σε εκπροσώπους του Τύπου αναφέροντας:

«Βρίσκομαι εδώ γιατί ο Άρης έχει την απαγόρευση μεταγραφών. Μία από τις υποθέσεις που πρέπει να λυθούν, σε αυτό το πλαίσιο, είναι η δική μου. Συζήτησα με τον ιδιοκτήτη του Άρη για να βρούμε μια λύση. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μένα το θέμα, απαιτείται να γίνουν βήματα, τόσο στη δική μου υπόθεση, όσο και των άλλων (σ.σ. παικτών προς τους οποίους χρωστά η ομάδα), ώστε να απαλλαγεί ο Άρης από ένα σημαντικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι υπάρχει η διάθεση για να βρεθεί λύση. Μπορώ να μιλήσω αποκλειστικά για τη δική μου περίπτωση και να πω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να φτάσουμε σε οριστική συμφωνία. Διατηρώ, η αλήθεια είναι, προσωπική επαφή με τον Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς, λόγω της φιλίας που έχουμε. Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε ότι είναι προς το συμφέρον όλων να βρεθεί μια λύση. Μίλησα, επίσης, και με τον Ντέβιν Μαρμπλ. Θέλω να προτρέψω και τους άλλους για να βρεθεί μια λύση και να απαλλαγεί ο Άρης από αυτό το πρόβλημα».

Κατέληξε ο Σανικίτζε, τονίζοντας: «Νιώθω ευγνώμων για όσα έζησα στο γήπεδο του Αρη. Αγάπησα και αγαπήθηκα στο περιβάλλον της ομάδας. Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να παίξω πολλά παιχνίδια, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που αποκόμισα (σ.σ. στο δεξί γόνατο, σε εντός έδρας ματς του Άρη με τα Τρίκαλα), ο οποίος σηματοδότησε και το τέλος της καριέρας μου. Από τότε δεν μπόρεσα να παίξω μπάσκετ. Θα ήθελα να έχω περισσότερους αγώνες με τον Άρη».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019, 17:15