Με στόχο την επιστροφή του στις νίκες θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στην ΑΕΚ το Σάββατο στο «Νick Galis Arena», όπως επισήμανε και ο τεχνικός των «κίτρινων», Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, για το ματς της 9ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

«Προερχόμαστε από σερί κακών εμφανίσεων. Θέλουμε πολύ όλοι μας να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, ενώ είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι ύστερα από καιρό θα έχουμε στο πλευρό μας την παρουσία του κόσμου. Είναι απαραίτητο να βρούμε αυτοπεποίθηση μέσα από σκληρή άμυνα και να δείξουμε υψηλή συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά ο κόουτς του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τον τρόπο που αγωνίζεται η ΑΕΚ, αλλά και πώς θα επιχειρήσει να τη σταματήσει ο Άρης, επισήμανε: «Έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που ύστερα από πολλές αλλαγές σε ρόστερ και προπονητικό επιτελείο έχει διαφοροποιήσει το αγωνιστικό του προφίλ, σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να περιορίσουμε τους σκόρερ της ΑΕΚ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης