Ο Άρης αντιμετωπίζει το Σάββατο (13/6, 7:30μ.μ.) τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας, στην 3η αναμέτρηση της τελικής φάσης των πλέι οφ και ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στο arisbc.gr, αναφέρεται στα κλειδιά του αγώνα.

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τη σημασία του οποίου, τώρα που η σειρά προχωρά και βρίσκεται στα ίσια, ίσως είναι περιττό να αναφερθώ. Χάσαμε την ευκαιρία για το «μπρέικ» στο πρώτο ματς της σειράς και τώρα καλούμαστε να ξεπεράσουμε για ακόμα μία φορά τα προβλήματά μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για τη νίκη», είπε ο Πρίφτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στην Πυλαία, ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε: «Οι δύο ομάδες έχουν παίξει ήδη τέσσερις φορές μεταξύ τους, τις δύο πολύ πρόσφατα, οπότε μυστικά δεν υπάρχουν. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να είμαστε αποτελεσματικοί στα ριμπάουντ και να «επιστρέψουμε» στα αμυντικά επίπεδα που μας έχουν φέρει ως εδώ. Σαφώς δε θέλουμε να πάει το σκορ σε υψηλά επίπεδα, ενώ σε ένα τέτοιο εκτός έδρας ματς, ζητούμενα είναι ο υψηλός βαθμός συγκέντρωσης και η διάρκεια στην απόδοση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης