Σε διαδικασία καθημερινών, διπλών, προπονήσεων, στο πλαίσιο προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, εξακολουθεί να κινείται ο Άρης. Το πρόγραμμα της ομάδας διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο, σκηνικό που θα διαφοροποιεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, όταν οι «κίτρινοι» θα συνεχίσουν το μοντάρισμά τους, για μικρό χρονικό διάστημα, εκτός Θεσσαλονίκης.
Στις 23/8, υπενθυμίζεται, ο Άρης θα μεταβεί στο Άργος Ορεστικό, όπου θα παραμείνει μια εβδομάδα και στις 29/8 θα δώσει εκεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι του (κεκλεισμένων των θυρών), με αντίπαλο την ομάδα της Καστοριάς.

Με αφορμή την έναρξη της καινούργιας περιόδου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, τοποθετήθηκε σήμερα μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο διαδίκτυο. Ανέφερε, συγκεκριμένα:
«Θα είναι μια σεζόν, που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, μετά από τις γνωστές σε όλους περιπέτειες των τελευταίων δύο χρόνων. Δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα με τους γνωστούς περιορισμούς, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβληθεί από τη FIBA. Η προετοιμασία έχει αρχίσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, εξαιτίας της συμμετοχής του Άρη στα Προκριματικά του Basketball Champions League. Ο στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί, όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει τη Dinamo Tbilisi, στη Γεωργία. Έχουμε γυρίσει σελίδα με σκληρή, εντατική και καθημερινή δουλειά απ’ όλους τους συντελεστές, ευελπιστώντας στη δικαίωση των προσδοκιών μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης