Για τον αυριανό επαναληπτικό με την Ντιναμό Τιφλίδας, που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο στο πλαίσιο του Α’ προκριματικού γύρου του Champions League μίλησε ο Μπορίς Νταλό.

Ο Γάλλος γκαρντ επισήμανε ότι οι «κίτρινοι», μετά το άνετο πέρασμα που έκαναν, στο πρώτο ματς, το απόγευμα της Πέμπτης  στη Γεωργία (64-90), προσδοκούν να λειτουργήσουν με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο, προκειμένου να «σφραγίσουν» εύκολα την πρόκρισή τους στην επόμενη προκριματική φάση της διοργάνωσης

«Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν δυσκολίες. Θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι, να διατηρήσουμε την ίδια συγκέντρωση που είχαμε στον πρώτο αγώνα (20/09) και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι μετά το πρώτο ημίχρονο στην Τιφλίδα, προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε πιστά το πλάνο και νομίζω ότι το κάναμε αρκετά καλά», ανέφερε, καταθέτοντας τις σκέψεις του στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατέληξε ο Νταλό, λέγοντας: «Ο Αρης έχει μια μεγάλη βάση φιλάθλων και τους περιμένουμε αύριο, να φωνάξουν για μας και να μας στηρίξουν για να φτάσουμε στη νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης