Την πρώτη προπόνηση έκανε ο Άρης, νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις της ξεκινούν στις 20/9, για τα προκριματικά του Champions League, με τη Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο, με τους τελευταίους να μπαίνουν στο παρκέ για προπόνηση, μετά από συνέντευξη που πέρασαν, όπως γνωστοποιήθηκε από τους «κίτρινους», από τον γυμναστή του τμήματος, Παναγιώτη Ζάλογγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξεκινάμε τη φετινή προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι στη διαδρομή της θα υπάρχουν ‘αναταράξεις’, αλλά όπως έχει πει ο Γερμανός φιλόσοφος, Immanuel Kant οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται συνήθως με τρεις τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ», ανέφερε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο προπονητής του Άρη.

Στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου τέθηκαν σήμερα οι: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Αγγέλου, Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό, Λάκι Τζόουνς, Μάικ Κάιζερ, Ραμόν Χάρις, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης, Κώστας Βλάσιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης