Ανοίγει σήμερα η αυλαία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, για τις ελληνικές ομάδες, με τον Άρη και το Λαύριο Aegean Cargo να συμμετέχουν στο Basketball Champions League και στο FIBA Europe Cup, αντίστοιχα.

Ο Άρης βρίσκεται στην Τιφλίδα, καθώς αντιμετωπίζει (18.00) την πρωταθλήτρια Γεωργίας, Ντιναμό Τιφλίδας, στο πρώτο παιχνίδι, για τον Α’ Προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κιτρινόμαυροι», που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον Β’ προκριματικό γύρο, είναι πλήρεις στην πρωτεύουσα της Γεωργίας. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Χάρις και Αγγέλου.

Από την πλευρά του, το Λαύριο Aegean Cargo ετοιμάζεται για ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς θα είναι το πρώτο του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα της Λαυρεωτικής υποδέχεται (20/9, 19.00, ΕΡΤ2) την Ντνίπρο από την Ουκρανία για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ντνίπρο πέρυσι τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο. Παράλληλα, συμμετείχε και στην ίδια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης