Τον Ηρακλή, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Basket League, θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (10/11) ο Άρης (17:00, ΕΡΤ3, ERTSPORTS) στο Αλεξάνδρειο.

Ο Σάββας Καμπερίδης στο εν λόγω ματς μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός των «κίτρινων» μίλησε σήμερα για το ματς, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Ηρακλής είναι μια καλή και αθλητική ομάδα, την οποία γνωρίζουμε και μας γνωρίζει αρκετά καλά.

Ερωτηματικό για όλους είναι ο αγωνιστικός ρυθμός των ομάδων, καθώς οι συνεχείς αναβολές δεν βοηθούν τους παίκτες, οπότε η πνευματική ετοιμότητα και το ποιος το θέλει παραπάνω, θα καθορίσουν το νικητή».

Η προετοιμασία του Αρη για την αυριανή μάχη ολοκληρώθηκε με σημερινή απογευματινή προπόνηση, στο Nick Galis Hall, πριν την οποία τα στελέχη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ για Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης