Το πολυπόθητο «πράσινο» φως από τη FIBA για την ενεργοποίηση συμφωνιών, αναφορικά με μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων, με παίκτες -Έλληνες και ξένους- που έγιναν το τελευταίο διάστημα, στο πλαίσιο στελέχωσης του ρόστερ για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021, πήρε η ΚΑΕ Άρης.

Οι «κίτρινοι», μέσω σχετικής επιστολής που έστειλε η διεθνής ομοσπονδία στην ΕΟΚ, μπορούν να έχουν δελτία για καλαθοσφαιριστές των οποίων τα letter of clearance βρίσκονταν στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, μέχρι τις 03/12/2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί αποτέλεσμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα, στην Ελβετία, μεταξύ του Προέδρου του ΑΣ Αρης και αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και του νομικού συμβούλου του ΑΣ Άρης, Χρήστου Γρόλλιου με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνό και τους επικεφαλής του Basketball Arbitral Tribunal, Ζόραν Ράντονιτς, Μπέντζαμιν Σίντλερ.

Δύο φιλικές αναμετρήσεις, σε πρακτικό επίπεδο, θα δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης το Σάββατο (19/9) και την Τρίτη (22/9) με αντίπαλο τη Λάρισα, εκτός και εντός έδρας, αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και το μουσείο της ομάδας επισκέφτηκε σήμερα ο άλλοτε προπονητής των «κίτρινων», Γιάννης Ιωαννίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης