Σε διαδικασία νέων τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού θα υποβληθούν το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Άρη, με αφορμή το φιλικό τεστ που θα δώσει η ομάδα, λίγες ώρες αργότερα (17:30), στο Αλεξάνδρειο, με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Το ματς με τον «γηραιό» θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και αποτελεί δοκιμασία για τις δύο ομάδες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της εβδομάδας, επιπλέον, οι «κίτρινοι» προσδοκούν πως θα έχουν την οριστική έγκριση από τη ΦΙΜΠΑ για τις συμφωνίες που έγιναν με παίκτες, αναφορικά τη συγκρότηση του ρόστερ για την καινούργια περίοδο.

Η διεθνής ομοσπονδία αναμένεται να στείλει επιστολή στην ΕΟΚ, με την οποία θα της επιτρέπει να εκδώσει δελτία και να δεχτεί ανανεώσεις συνεργασιών, υπό συνθήκες ban, για τους καλαθοσφαιριστές που έχουν επιλέξει οι Θεσσαλονικείς για τη νέα χρονιά. Το «πράσινο φως» από την ΦΙΜΠΑ, βέβαια, δίνεται με την προϋπόθεση πως Αρης θα είναι συνεπής στην τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών από το παρελθόν, εξαιτίας των οποίων έχει απαγορευτικό μεταγραφών.

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ, ακόμη, ασχολούνται επισταμένα με την τακτοποίηση της εγγυητικής επιστολής και την έκδοση ασφαλιστικής ενημερότητας, ώστε να μην υφίσταται ζήτημα με τον φάκελο συμμετοχής της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης