Με τον Αμερικανό, Κεν Μπράουν να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή θα ταξιδέψει για το Ρέθυμνο ο Άρης, εν όψει του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος με την ομώνυμη ομάδα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» αφίχθη στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη και απέναντι στους Κρητικούς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, επισήμανε:

«Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα, που συνδυάζει ταλέντο και αθλητικότητα και παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Έχει πετύχει δυο επιβλητικές νίκες απέναντι στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα, κυριαρχώντας στο παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο.

Ο έλεγχος του ρυθμού είναι το πρώτο ζητούμενο για εμάς. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στην πίεση που ασκεί ο αντίπαλος και να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες στο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλουμε να έχουμε ισορροπία στην επίθεσή μας, εκτελώντας με σωστό spacing και timing το πλάνο μας. Παράλληλα στην άμυνα, πρέπει να καταθέσουμε την ίδια ενέργεια, όπως στον προηγούμενο αγώνα που ήταν το κλειδί για τη νίκη.

Μια νίκη, πάνω στην οποία πρέπει να χτίσουμε. καθώς τώρα είναι η στιγμή, αφήνοντας πίσω όλα τα προβλήματα, να δημιουργήσουμε ένα ευνοϊκότερο μομέντουμ για εμάς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης