Στην οικογένεια του Άρη ανήκει επίσημα από σήμερα ο Βασίλης Χρηστίδης. Ο 25χρονος σέντερ, μετά την προφορική συμφωνία στην οποία κατέληξε προ ημερών με τους «κιτρινόμαυρους» (σ.σ. μετά τη λύση, κοινή συναινέσει, του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ), δεσμεύτηκε με την ομάδα, στην οποία επιστρέφει μετά τη θητεία που είχε στις τάξεις της την τετραετία 2015-2019 και θα ανήκει στο δυναμικό της για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε από τη στιγμή που έγινε άρση του ban που επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Άρης και αφορούσε οικονομική εκκρεμότητα για την υπόθεση του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Θεσσαλονικείς γνωστοποίησαν την κίνηση αναφέροντας:

«Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Χρηστίδη για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Ο Βασίλης Χρηστίδης επιστρέφει στον Άρη μετά από περίπου τέσσερα χρόνια. Αποκτήθηκε από την ομάδα μας το 2015 και μετά από μία χρονιά ως δανεικός στον Μαντουλίδη, αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του Άρη από το 2016 έως το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας άσος γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1998 και με ύψος 2.08μ. αγωνίζεται στις θέσεις πάουερ φόργουορντ και σέντερ. Ξεκίνησε την μπασκετική σταδιοδρομία του από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και το 2014 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, παίρνοντας και το βραβείο του MVP. Το 2015 αποκτήθηκε από τον Άρη. Το 2019 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Β’, στον οποίο παρέμεινε για δύο σεζόν.

Στα μέσα της σεζόν 2021-22, ο Χρηστίδης παραχωρήθηκε ως δανεικός στο Περιστέρι και το καλοκαίρι του 2022 υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκε μέχρι πρότινος.

Ο νέος παίκτης του Άρη ήταν αρχηγός της Εθνικής Εφήβων, με την οποία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015. Το καλοκαίρι του 2017 στην πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Νέων Ανδρών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Νέων στην Κρήτη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης