«Μόνο τιμές και σεβασμός αξίζουν στον Γκάλη»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014, 16:39
«Μόνο τιμές και σεβασμός αξίζουν στον Γκάλη»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα καταφέρει να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσει τον Νίκο Γκάλη, στο «Nick Galis Cup», ωστόσο με γραπτή δήλωση μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο που ανέβασε επίπεδο το μπάσκετ στην Ελλάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:


«Με αφορμή την έναρξη του τουρνουά "Nick Galis Cup", στο πλαίσιο του οποίου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει τον Νίκο Γκάλη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Δεν υπάρχει άνθρωπος που αγαπά τον αθλητισμό και δεν γνωρίζει τι σημαίνει ο Νίκος Γκάλης. Χάρη σ' εκείνον χιλιάδες ανθρώπων ασχολήθηκαν με το μπάσκετ, ενώ κατέκτησε δικαίως την αναγνώριση και τον σεβασμό φίλων κι αντιπάλων. Στον Νίκο Γκάλη αξίζουν μόνο τιμές και σεβασμός και από την πλευρά μας δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στην ΚΑΕ Άρης για την εξαιρετική πρωτοβουλία της να διοργανώσει αυτό το τουρνουά, το οποίο ευχόμαστε να γίνει θεσμός. Ως Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε παρόντες και ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού κι αναγνώρισης να τιμήσουμε τον Νίκο Γκάλη για την ανεκτίμητη προσφορά του στο άθλημα που αγαπάμε αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα".

»Το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με υποχρεώσεις που προέκυψαν την τελευταία στιγμή οδήγησαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη δύσκολη απόφαση να αναβάλει το ταξίδι του προς τη Θεσσαλονίκη. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος θα απονείμει την τιμητική πλακέτα στον Νίκο Γκάλη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014, 17:30