Η Μπάνβιτ έχει καθιερωθεί ως μία από τις δυνάμεις του τουρκικού μπάσκετ και επιχειρεί να κάνει το ίδιο και στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Η ομάδα του Ζόραν Λούκιτς θα δώσει το «παρών» στο «Nick Galis Cup», το οποίο θα διεξαχθεί στις 20-21/9 στο «Nick Galis Hall», τιμώντας με τη σειρά της τον Νίκο Γκάλη.

Ο Σάμι Μεχία είναι ένας από τους αστέρες της Μπάνβιτ και έχοντας περάσει από την Ελλάδα (έπαιξε στο Γ.Σ. Λάρισας τη σεζόν 2008-09), γνωρίζει τη σημασία του τουρνουά, το μέγεθος του Νίκου Γκάλη και περιμένει να παίξει σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο 30χρονος γκαρντ – φόργουορντ μίλησε στο arisbc.gr για το μεγάλο ραντεβού του «Nick Galis Hall».

– Πώς νιώθεις για τη συμμετοχή στο «Nick Galis Cup» και την τιμή στον Νίκο Γκάλη;

«Είναι τιμή για όλους μας η συμμετοχή στο τουρνουά που φέρει το όνομα ενός παίκτη – θρύλου του μπάσκετ όπως ο Νίκος Γκάλης. Προσωπικά, θα προσπαθήσω για το καλύτερο στη Θεσσαλονίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Το υψηλό επίπεδο του τουρνουά και η συμμετοχή μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, πόσο θα βοηθήσει την Μπάνβιτ στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν;
«Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία ως τώρα και με τη συμμετοχή μας στο «Nick Galis Cup» πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Οι αγώνες απέναντι σε τόσο καλές ομάδες όπως ο Άρης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Παναθηναϊκός, θα μας βοηθήσουν πολύ ενόψει του τουρκικού Κυπέλλου».

– Οι φίλαθλοι του Άρη είναι γνωστοί για τη συμπαράστασή τους στην ομάδα. Περιμένεις γεμάτο γήπεδο στις δύο μέρες του τουρνουά;
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά σε ένα τόσο θερμό κοινό. Έχω ακούσει πολλές φορές για τους φιλάθλους του Άρη και το πόσο έντονα συμπαρίστανται στην ομάδα τους. Εύχομαι να είναι γεμάτο το γήπεδο και τις δύο μέρες για να τιμηθεί όπως πρέπει ο Νίκος Γκάλης και ελπίζω να ικανοποιήσουμε τον κόσμο με την εμφάνισή μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης