Παλεύοντας με το χρόνο και πετυχαίνοντας την ύστατη στιγμή το στόχο του, την πλήρη απαλλαγή από τα ban της FIBA, ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Κυριακή, για την 1η αγωνιστική της Basket League (17.45, ΕΡΤ3), τον ΠΑΟΚ, ο Άρης. Η προετοιμασία των «κίτρινων» για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, χωρίς προβλήματα, με προπόνηση στο Αλεξάνδρειο, με το τέλος της οποίας ο Σούλης Μαρκόπουλος τοποθετήθηκε ρεαλιστικά για το ματς.

Ο τεχνικός του Άρη εκφράστηκε μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς, με ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Τίθενται αντιμέτωπες δυο ανέτοιμες ομάδες, οι οποίες θα προσπαθήσουν μέσα στο γήπεδο να ξεπεράσουν το απρόβλεπτο, που μπορεί να παρουσιάσει ο αγώνας. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και στις δυο ομάδες και όποια θα καταφέρει να τα ξεπεράσει το δυνατόν γρηγορότερα, θα μπορέσει να δει καλύτερα το παιχνίδι.

Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό όσο το δυνατόν περισσότερο, να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ κι από κει και πέρα να έχουμε σωστές και οργανωμένες επιθέσεις. Ελπίζουμε ότι με τη συμπαράσταση του κόσμου θα φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης