Μία συγκλονιστική «μάχη» που κρίθηκε στην παράταση, επεφύλασσε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης-ΠΑΟΚ. Ο Άρης επικράτησε με 85-82, του συμπολίτη του, στην πρεμιέρα της Basket League και ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Με απόλυτη ειλικρίνεια, ο τεχνικός του Άρη δήλωσε πως «δύσκολα θα πίστευα πριν το παιχνίδι ότι θα αντέχαμε 45 λεπτά, γιατί δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για ένα τόσο σκληρό παιχνίδι». Ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει και τους φιλάθλους του Άρη για την ώθηση που έδωσαν στην ομάδα, χάρη στην οποία έφτασε στη νίκη στο έξτρα πεντάλεπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο προπονητής του Άρη, Σούλης Μαρκόπουλος, δήλωσε μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία στους αθλητές που είναι το επίκεντρο, να έχουμε μια καλή μπασκετική χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την προσέλευσή τους. Με τη βοήθειά τους άσκησαν πίεση στον αντίπαλο και βοήθησαν τους παίκτες να ανταπεξέλθουν… Δύσκολα θα πίστευα πριν το παιχνίδι ότι θα αντέχαμε 45 λεπτά, γιατί δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για ένα τόσο σκληρό παιχνίδι».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, ειδικά όταν μας έπαιξαν με τον Τσόχλα και τον Μαργαρίτη, δύο παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί και ξέρουν πώς να παίξουν, ενώ ανέβηκε και ο Σμιθ πάρα πολύ, μας δημιούργησε πρόβλημα».

Ο τεχνικός του Άρη επισήμανε εν συνεχεία: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί υπερέβαλαν εαυτούς σήμερα. Η νίκη είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας και θέλουμε να μπορέσουμε να καρπωθούμε αυτή τη νίκη και να φτάσουμε στο τέλος εκεί που θέλουμε, φτιάχνοντας μια ανταγωνιστική ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη ζέστη στο γήπεδο, καθώς δεν λειτουργούσαν τα κλιματιστικά στο Αλεξάνδρειο, ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε: «Οι παίκτες όταν παίζουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα από τη ζέστη».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηρακλή, ο Μαρκόπουλος σχολίασε: «Θα αφήσουμε σήμερα τα παιδιά να ξεκουραστούν και από αύριο πάλι δουλειά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης