Υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου, λίγες ώρες μετά την άφιξή του σήμερα στη Θεσσαλονίκη, τέθηκε στην απογευματινή προπόνηση του Άρη ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Ο Λιθουανός γκαρντ βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο, άκουσε από τον τεχνικό των «κίτρινων» την αγωνιστική κατεύθυνση της ομάδας για το ντέρμπι την Κυριακή (29/9), στην πρεμιέρα της Basket League, με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παρκέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκετσεβίτσιους εξέφρασε τις σκέψεις του, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ Άρης στο διαδίκτυο, αναφέροντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Λατρεύω τους φιλάθλους του Άρη. Τους έχω αντιμετωπίσει, ως παίκτης του Ολυμπιακού και της Ζιέλονα Γκόρα και γνωρίζω τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την πόλη και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις για να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση, έχω παίξει στην Ελλάδα και δε νομίζω ότι θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ. Είμαι έτοιμος και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης