Με αποτελεσματικότητα από την περιφέρεια και τους Σκάιλερ Μπόουλιν, Σταύρο Σχίζα να επανακάμπτουν σε δράση μετά τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν εσχάτως ο Ηρακλής επικράτησε σε φιλικό επί του Άρη με 72-67.

Το παιχνίδι διεξήχθη, κεκλεισμένων των θυρών, στο Ιβανώφειο (σ.σ. προ ημερών οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε αναλόγου χαρακτήρα ματς στο Αλεξάνδρειο) και αποτέλεσε το τελευταίο τεστ για αμφότερους τους αντιπάλους πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων τους για τη νέα Basket League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Ήμασταν ένα επίπεδο πάνω, σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, σε ό,τι αφορά την ενέργεια και την ταχύτητα εκτέλεσης. Προφανώς, η ομάδα ακόμη χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να δείξει την πραγματική της εικόνα, αλλά τα μηνύματα ήταν αρκετά ενθαρρυντικά σήμερα. Από δω και πέρα συγκεντρωνόμαστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα momentum για την υπόλοιπη χρονιά», σχολίασε μετά τον αγώνα, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Καμπερίδης.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, για τον Ηρακλή, δήλωσε: «Μόνο κέρδος έχουμε από τέτοια παιχνίδια με σκληρές επαφές, διαφορετικά σχήματα και σύνθετες άμυνες. Έχουμε καλά και «νεκρά» διαστήματα, όπως όλες οι ομάδες τέτοια εποχή. Τα ζητούμενα μας είναι η διάρκεια και η βελτίωση μας από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι μεγάλα τα περιθώρια βελτίωσης. Η βελτίωση θέλει χρόνο και ο χρόνος θέλει υπομονή. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και υγεία σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ ενόψει της νέας Basket League».

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 35-31, 56-45, 72-67

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηρακλής (Βαγγέλης Ζιάγκος): Τσίλντρες, Σαγκς 17(3), Σχίζας 3 (1), Καββαδάς 7, Τσαϊρέλης 8, Φίλιος, Μπόουλιν 3 (1), Μουρ 8(2), Βεργίνης 6(2), Ντάνιελ 7, Χάνλαν 13 (2).

Άρης (Σάββας Καμπερίδης): Σούλερ 13 (1), Σταμάτης 6 (2), Σλαφτσάκης 2, Φλιώνης 4, Μιλόσεβιτς 4, Χαριτόπουλος 1, Κουζέλογλου 15 (2), Καλαϊτζίδης, Τσάλμερς 10 (1), Νετζήπογλου, Ντραγκίτσεβιτς 2, Ντεκόζι 10 (2).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης