Με τον Σάββα Καμπερίδη στο «τιμόνι» της τεχνικής καθοδήγησής του ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 11η αγωνιστική της Basket League ο Άρης (13/12, 19:00 Cosmote Sport 4HD).

Ο 41χρονος προπονητής, έχοντας επίσημα το χρίσμα του πρώτου προπονητή στην ομάδα από την Τρίτη (10/12), θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κίτρινων», στο Ολυμπιακό Στάδιο, προσδοκώντας, περισσότερο από όλα, να δει το σύνολό του να διακατέχεται από μαχητικό πνεύμα στο παρκέ απέναντι στην Ένωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αναμέτρηση ο Καμπερίδης τοποθετήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ποιότητα και βάθος σε όλες τις θέσεις. Προσπαθεί να ασκήσει πίεση στον αντίπαλο μέσα από την άμυνά της, ώστε να το μετουσιώσει σε εύκολους πόντους. O Λάνγκφορντ είναι η αιχμή της ομάδας στην επίθεση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποτελεί τη μοναδική απειλή για εμάς. Γενικά, πρόκειται για μια συγκροτημένη ομάδα, όπως αρμόζει στην ποιότητα των προπονητών της».

Κατέληξε επισημαίνοντας: «Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να αγωνιστούμε με καθαρό μυαλό, μαχητικότητα και αυτοπεποίθηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα, συμπεριλήφθηκαν οι: Φιτζπάτρικ, Μπράουν Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Σακελλαρίου, Σιδηροηλίας, Γκετσεβίτσιους, Σλαφτσάκης, Ντραγκίτσεβιτς, Μόρις, Βουλγαρόπουλος.

Σε διοικητικό επίπεδο, κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, με τη συναίνεση του ιδιοκτήτη της εταιρείας, Δημήτρη Γουλιέλμου, ο οποίος ήταν επίσης στο χώρο, αίτηση, από τον ΑΣ Άρης, για σχηματισμό νέας διοίκησης στην ΚΑΕ.

Η αίτηση εκδικάστηκε και εγκρίθηκε άμεσα. Συνέπεια της διαδικασίας αποτελεί το ότι η ΚΑΕ Αρης έχει, πλέον, καινούργιο διοικητικό σχήμα, το οποίο απαρτίζεται από τους: Χαρίλαο Παπαγεωργίου, Ελευθέριο Αρβανίτη, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, Αναστάσιο Μωϋσιάδη και Δημήτριο Οικονόμου. Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί άμεσα σε σώμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης