«Μπράβο στους παίκτες. Ήταν σημαντικό ματς, ήταν ένα ντέρμπι και πρέπει να μείνουμε στην ουσία που είναι η δύο βαθμοί. Τίποτε περισσότερο από αυτό…. Όλα κρίνονται στα playoffs. Έχουμε αβαντάζ για την τετράδα αλλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και προσγειωμένοι. Τα 12 επιθετικά που πήραμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σημαντικά ενώ βάλαμε κρίσιμα σουτ και αυτό έπαιξε ρόλο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Νεπτούνας και συνεχίζουμε. Αυτή η νίκη με αγχώνει γιατί είναι δύσκολο στον αθλητισμό να κοντρολάρεις τα συναισθήματα σου. Να μην δώσουμε σημασία πέρα από τους δύο βαθμούς» ήταν τα λόγια του τεχνικού των «κίτρινων».

Αναφερόμενος στον Τσούπκοβιτς, σημείωσε: «Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και όταν χρειάστηκε ήταν αποτελεσματικός και αυτό δικαιώνει την δική του προσπάθεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Μπήκαμε νωθρά και στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα. Πήραμε 12 επιθετικά ριμπάουντ και αυτό ήταν κλειδί. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ευρωπαϊκό ματς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης